2018. július 24., kedd

Teniszlabda. Játszunk vele. Vagy inkább ne?

Ki vett már Kedvencének teniszlabdát? Ugye, milyen sokan válaszoltunk igennel!?
Képtalálat a következőre: „tennis ball dog”
Forrás: https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiw47nbtrfcAhWHJlAKHeWICV4QjRx6BAgBEAU&url=http%3A%2F%2Fwww.vipweeklydeals.com%2Fshop%2F3-x-dog-tennis-ball%2F&psig=AOvVaw2GZnRIoi8olXn4LP7yrvbs&ust=1532511008836114

Ezért is akadt meg a szemem ezen a cikken! (( https://www.thedodo.com/close-to-home/dogs-injured-tennis-ball-warning )) Egy texasi menhely dolgozói egy rakás teniszlabdával kedveskedtek a gazdisodásra váró kutyáknak. Akik persze nagy örömmel vetették bele magukat a játékba.
Pár nappal később azonban állatorvost kellett hívni, mert több kutyának feldagadt a szája, gyulladásos szájüregi tüneteket észleltek. Ekkor derült ki, hogy a sportboltban vásárolt teniszlabdák felületén maradt a gyártás során használt kemikáliákból, ez okozta a tüneteket.
Szerencsére mindenki maradéktalanul felépült, de a hasonló esetek elkerülése érdekében a nem kimondottan kutyáknak gyártott (tenisz)labdákat minden esetben alaposan mossuk át, mielőtt Kedvencünknek adnánk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése